Bungalow.net

Cashback & Shopping Points bij Bungalow.net

  • 3% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Bungalow.net

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Bungalow.net

Al vanaf 1996 biedt Bungalow.Net vakantiewoningen in Europa aan via internet. Wij brengen daardoor onze 35637 bijzondere vakantiewoningen op just one click away van u.

Dit ruime aanbod komt tot stand dankzij ons product management team, die vanuit de kantoren in Zwolle, Uelsen, Kecskemét en Targu Mures, altijd voor u op zoek zijn naar de fraaiste vakantiehuizen. Zij spreken de taal en kennen het land en zoeken zodoende de huizen uit op de mooiste plekken van elk land. Bijzonder is dat Bungalow.Net een eigen Audio Visueel team heeft dat heel Europa afreist om van uw vakantiewoning en omgeving mooie opnames te maken, deze foto’s en video’s kunt u op de website bekijken. Tijdens deze bezoeken worden ook de woningen persoonlijk geïnspecteerd. Ons Sales team staat van maandag t/m vrijdag voor u klaar van 8.30 tot 18.00 uur. Het meertalige team staat u graag telefonisch te woord, maar u kunt ook per email of via de website uw vragen achterlaten, die dan zo spoedig mogelijk beantwoord worden. Onze service wordt dan ook uit alle enquêtes gewaardeerd met een 8,2. Door vele partnerships en uitsluitend per internet te opereren, kan Bungalow.Net u tegen scherpe prijzen de beste woningen aanbieden op de leukste plekjes in Europa!

Loyaltypartner-ID
589000186

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Bungalow.net?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.