Walibi.be

Je Benefits bij Walibi.be

  • 1% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Walibi.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Walibi.be

Walibi, Top Hit sensaties! Walibi is een pretpark met de meest sensationele topattracties. Met het hele gezin of onder vrienden, iedereen wil naar pretpark Walibi!

Walibi is een pretpark vol sensationele attracties! De Calamity Mine, de Radja River, de duizelingwekkende Weerwolf en voor wie niet snel bang is en geen uitdaging uit de weg gaat zijn er ook nog de Vampire en de Dalton Terror. Allen naar Walibi!

Walibi Belgium - Boulevard de l'Europe 100 - 1300 Wavre
 

Loyaltypartner-ID
589000158

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Walibi.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.