Aqualibi.be

Je Benefits bij Aqualibi.be

  • 1% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Aqualibi.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Aqualibi.be

Aqualibi is een waterpark bij het attractiepark Walibi Belgium. Het waterpark Aqualibi zit boordevol watersensaties voor het hele gezin op 30 km van Brussel.

Laat je meeslepen door de golven. Het golfslagbad in Aqualibi is dan ook waterpret voor de hele familie en vrienden. Rustig of lekker wild… er zijn golven voor iedereen!

Kom helemaal tot rust in de Aqualibi jacuzzi’s. In de verschillende bubbelbaden kan je volledig ontspannen en genieten van het warme water. Heerlijk tot rust komen in de relaxerende bubbelbaden. AquaZEN gegarandeerd!

Uren glijplezier voor de hele familie! In Aqualibi kan je zowel glijbanen voor de kinderen als glijbanen voor de echte durvers vinden. De nieuwe glijbaan Flash maakt jouw bezoek aan Aqualibi nóg Aquasensationeler. Snelheid en adrenaline gegarandeerd!

Een zone 100% voorbehouden voor kinderen! Een immense emmer, waterstralen overal, vier glijbanen. De perfecte omgeving voor uren speelplezier! Maxi fun! Mini-attracties die de allerkleinsten urenlang waterpret bezorgen!

Aqualibi Belgium - Boulevard de l'Europe 100 - 1300 Wavre

Loyaltypartner-ID
589000156

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Aqualibi.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.