Reebok.be

Je Benefits bij Reebok.be

  • 2% Cashback + 10% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Reebok.be

De ledenvoordelen zijn niet cumuleerbaar met externe kortingscodes. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Reebok.be

Reebok is een Amerikaans-geïnspireerd, wereldwijd merk dat sport- en lifestyleproducten maakt en market. Het heeft een bijzondere en authentieke historie in de categoriën sport, fitness en damesproducten. Het merk staat voor het ontwerpen van producten en marketingprogramma’s die creativiteit uitstralen en het verlangen tonen om het bestaande uit te dagen.

Loyaltypartner-ID
589000146

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Reebok.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.