Je Benefits bij adidas

  • 1,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij adidas

De ledenvoordelen zijn niet cumuleerbaar met externe kortingscodes en niet geldig op de outlet.

Attentie: Latere boekingen worden niet geaccepteerd. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over adidas

Adidas.be biedt het nieuwste en grootste online aanbod aan adidas producten. adidas staat al meer dan 70 jaar synoniem voor kwaliteit, dus u kunt bij ons met een gerust en veilig gevoel shoppen. De adidas collectie integreert hoge kwaliteit, technologie en innovatie als geen ander. Onze award-winning productinnovaties dragen er continue aan bij dat atleten zichzelf kunnen toeleggen op het behalen van een zo hoog mogelijk niveau en perfecte prestaties.

Adidas brengt twee lagen samen die twee totaal verschillende werelden van de schoenen- en kledingindustrie beslaan:

Originals

adidas Originals: Brengt ons de tijdloze adidas geschiedenis. Eens innovatief, nu klassieker en altijd authentiek - adidas Originals producten zijn herkenbaar aan het Trefoil-logo, geïntroduceerd tijdens de Olympische Spelen van 1972 in Munich.

Sport Performance

Alle adidas producten zien er niet alleen fantastisch uit, maar bieden ook nog eens een onovertroffen prestatie. In de categorie Sport Performance streven we ernaar om de meest functionele en best presterende sportproducten te bieden aan sporters in alle disciplines. Onze passie en motivatie is om sporters te helpen, die boven alles de hoogste prestatie eisen. Performance producten zijn ontworpen met gebruik van het laatste van het laatste op technologische ontwikkelingen.

Loyaltypartner-ID
589000145

Kun je jouw aankoop niet vinden bij adidas?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.