Cashback & Shopping Points bij Budget

  • 5% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR .
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Budget


Reserveringen touroperators/reisbureaus - indien een reservering via een touroperator of een touroperatortariefprogramma is uitgevoerd, gelden er geen shopvoordelen. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Budget

Budget Autoverhuur is opgericht in 1958 als een autoverhuurder voor de ‘Budget-minded’ huurder. Vandaag, als één van de grootste autoverhuurder wereldwijd, is Budget nog steeds een autoverhuurder waar de klant kwalitatief goede huurauto’s rijdt voor een scherpe prijs. Budget heeft meer dan 3.000 locaties in meer dan 120 landen wereldwijd.

Loyaltypartner-ID
589000128

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Budget?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.