Je Benefits bij GROUPON

  • 1% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij GROUPON

Hou er rekening mee dat bij deze Loyalty Partner een melding over een niet geregistreerde aankoop uitsluitend binnen 4 weken na de besteldatum mogelijk is.

Er worden geen ledenvoordelen gegeven op de categorieën Goede Doelen/Promotioneel, Giftcards en Electronics. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over GROUPON

Groupon is de uitvinder van social-buying. Groupon biedt iedere dag unieke deals aan op het gebied van vrije tijd, wellness, beauty, restaurants, sport, reizen en nog veel meer! De deals veranderen dagelijks en de kortingen kunnen oplopen tot wel 70%! Groupon is het snelst groeiende bedrijf te wereld, heeft inmiddels 165 miljoen leden in 52 landen.

Loyaltypartner-ID
589000116

Kun je jouw aankoop niet vinden bij GROUPON?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.