Spartoo.be

Je Benefits bij Spartoo.be

  • 6% Cashback Deal* Nu 6% in plaats van 2,5% Cashback Geldig van 11/04/2023 tot 11/06/2023
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Spartoo.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Spartoo.be

Spartoo.be verkoopt al meer dan 10 jaar schoenen, tassen en kleding. In de webshop kies je uit meer dan 700 merken en geniet je van een uitstekende service met gratis levering en retour. Birkenstock, Kickers, Heelys, New Balance, Nike, Camper,... Aan jou de keuze!


   
 

Loyaltypartner-ID
589000104

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Spartoo.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.