L'Occitane

Cashback & Shopping Points bij L'Occitane

  • 5% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij L'Occitane

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over L'Occitane

Al meer dan 30 jaar laat L’OCCITANE zich inspireren door het mediterrane ART DE VIVRE en de traditionele, Provençaalse productiemethoden om schoonheidsproducten voor uw welzijn te ontwikkelen. Onze efficiënte producten zijn rijk aan natuurlijke, actieve voedingsstoffen en etherische oliën die vaak biologisch gecertificeerd zijn en altijd een plantaardige oorsprong hebben. Onze producten voor lichaamsverzorging en gezichtsverzorging, evenals onze bad- en haarproducten,  danken hun luxueuze geuren en textuur aan ingrediënten zoals shea-boter, lavendel, citroenverbena, olijven en immortelle.

Ontdek ons grote assortiment en de veelzijdigheid van onze productlijnen!  

Loyaltypartner-ID
589000103

Kun je jouw aankoop niet vinden bij L'Occitane?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.