ICI PARIS XL.be

Je Benefits bij ICI PARIS XL.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij ICI PARIS XL.be

De shopvoordelen gelden niet op aankopen die verricht worden met tegoedbonnen/cadeaukaarten. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over ICI PARIS XL.be

Met een ruim gamma aan geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België.

Met uitgebreid advies op maat en onze service is ICI PARIS XL uw antwoord voor uw persoonlijke verzorging.

Met ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van België.

Al ruim 46 jaar lang rollen we bij ICI PARIS XL de rode loper uit voor miljoenen klanten. Wij willen luxeproducten toegankelijk maken voor het grote publiek… een filosofie die vandaag nog in onze parfumerieën leeft.

Loyaltypartner-ID
589000065

Kun je jouw aankoop niet vinden bij ICI PARIS XL.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.