Cashback & Shopping Points bij PUMA.be

  • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij PUMA.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over PUMA.be

PUMA is een van 's werelds grootste sportlifestyle bedrijven dat schoeisel, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. Het is toegewijd om op een manier te werken die bijdraagt aan de wereld door het ondersteunen van Creativiteit, Veiligheid, Duurzaamheid en Vrede, en door trouw te blijven aan de principes van het eerlijk, oprechtheid, positief en creatief zijn in genomen beslissingen en acties.

PUMA begint met Sport en eindigt met mode. De Sport Performance en Lifestyle labels includeren categorieën zoals Voetbal, Hardlopen, Motorsport, Ferrari, Golf en Zeilen. Sport Fashion beschikt over samenwerkingsverbanden met gerenommeerde designer labels zoals Alexander McQueen, Yasuhiro Mihara en Sergio Rossi en ontwerpt collecties zoals Rudolf Dassler, Urban Mobility en PUMA Archive.

PUMA rust bovendien de Football Italia Wereldkampioen uit en een aantal Afrikaanse voetbalteams. PUMA creëerde bekende stijlen zoals Speed Cat, Mostro, PUMA Suede, T7 Track Jacket or King. De meeste van deze producten en vele anderen zijn verkrijgbaar in de PUMA Online Shop.

Loyaltypartner-ID
589000058

Kun je jouw aankoop niet vinden bij PUMA.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.