Carpe Diem Solutions

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Beschrijving


Carpe Diem Solutions bied een brede waaier van producten en diensten aan, onze docente medische voetverzorging staat garant voor een professionele behandeling met het beste resultaat. 
 
U holt de hele dag van meeting naar meeting, of U bent een zeer drukke huismoeder, weinig tijd voor make-up, dan is permanente make-up wellicht de oplossing voor U, want wie wil er niet altijd piekfijn uitzien? 
 
Carpe Diem Solutions is tevens een distributeur van LR health & beauty Aloë Vera en persoonlijke verzorgingsproducten. En distributeur van de fantastische Forevergreen voedsel supplementen en natuurlijk ook de “Powerstrip”, de enige 100% natuurlijke pijnpleister. 
 
Lifestyle, business, gezondheids en gewicht Coachings zijn wetenschappelijk onderbouwd en speciaal ontworpen voor elke specifieke doelgroep. Elke vorm van coaching kan individueel gegeven worden of in groep. Voor bepaalde speciale thema’s worden er workshops in groep georganiseerd en behandeld, ook wij begeleiden U op weg om de verbeterde versie van uzelf te worden. 
 
Of het voor een behandeling, een product of coaching is wij zorgen ervoor dat U de beste service ontvangt aan de beste prijs, met natuurlijk Cashback en shopping punten op iedere aankoop!!! 
 
Carpe Diem Solutions hoopt van je te mogen ontmoeten en zullen bevoorrecht zijn U onze klant te kunnen noemen.  
 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Carpe Diem Solutions?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.