Encaustic-Art

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert myWorld Card B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden


Prijzen inclusief BTW en exclusief leverings- en verzendkosten.

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dit de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Openingstijden: deze zijn op afspraak.

Beschrijving

Encaustic Art is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van bijenwas. Deze techniek is zeer geschikt voor jong en oud,starters en gevorderden en altijd met een schitterend resultaat. U heeft geen ervaring nodig om snel tot een mooi kunstwerk te komen. Zo kunt u al gauw originele kerst- of verjaardagskaarten maken met verrassende effecten en altijd uniek. Heb je al veel ervaring, dan is er een enorme diversiteit aan technieken om een contstante uitdaging te hebben. Kortom voor iedereen geschikt.
Alles wat u nodig heeft voor het schilderen met bijenwas, kunt u vinden in onze webshop. Hier kunt u zich ook inschrijven voor diverse workshops. Wilt u laten zien wat u gemaakt heeft, dan is dat mogelijk in onze gallerij of via onze facebook groep "Puur Creatief met encaustic en meer".

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Encaustic-Art?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.