Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

De cashback voordelen zijn van toepassing op het Netto-bedrag (excl btw)

Beschrijving

Ons restaurant is ontstaan uit de goeie dingen in het leven. Passie voor voeding, liefde voor ingrediënten, genieten van puurheid. Een vleugje creativiteit en een goeie streep muziek, brachten ons tot het punt waar we nu verder in evolueren.

We willen met #FOOD aantonen dat iedereen zich welkom kan voelen op een plaats: of nu uw tanden wil zetten in een sappige verse burger, helemaal verlekkerd bent op plantaardige voeding of beperkt bent door allergieën of intoleranties, we can handle it!

Huisgemaakt is the point: van de hapjes bij uw drankje, over het sausje bij uw burger of het cakeje bij de koffie: alles wordt hier met veel passie bereid en met liefde aan tafel geserveerd.
We houden ervan als u geniet, als u ontspannen bent en helemaal uzelf kan zijn, dus kijk rustig rond, leun even achterover en geniet van de muziek, om de sfeer in ons restaurant helemaal in u op te nemen.

We'll make you happy today, neem dat maar van ons aan!

Dave & Emmanuel

Kun je jouw aankoop niet vinden bij #FOOD?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.