B&B Sint-Niklaas

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Bij het boeken van minimum 2 nachten is de parking gratis.

Beschrijving

Een oud ziekenhuis werd omgebouwd tot een charmante B&B. 

De gastenkamers van B&B Sint-Niklaas bevinden zich in het hartje van de historische stad van Brugge, juist naast de Grote Markt. Het huis werd prachtig gerenoveerd en behoudt enorm veel karakter en charme. Alle kamers genieten van modern hedendaags comfort.  In de 19de eeuw was het huis zelfs een ziekenhuis.

De gastvrouw Véronique heet U welkom het hele jaar door. De B&B beschikt over een privé parking. Het huis beschikt over 3 slaapkamers, elk met hun eigen badkamer. 

Elke kamer heeft zijn eigen karakter en specificaties.
De Ovale kamer is op de eerste verdieping gevestigd terwijl de Belfort kamer en Zolderkamer op de tweede verdieping zijn. Hou je van de blauwe kleur, een oud bad en een prachtig hoog plafond, dan zal de Ovale kamer je keuze worden.

Alle kamers hebben wifi en een flatscreen televisie, koffie en thee facilities, water. In de badkamer heb je douchegel, schampoo en zeep, alsook een haardroger en een verwarmd handdoekenrek.

De zolderkamer heeft een mooi salonhoekje en de Belfort kamer is een mezzanine kamer met 2 niveaus die een prachtig zicht biedt op het Belfort. De twee kamers bevinden zich op de tweede verdieping. Er is geen lift in het huis, de kamers zijn toegankelijk via een trap.

Het gastenhuis is gelegen vlakbij het Belfort, in een klein rustig straatje. De Sint-Niklaasstraat mondt aan de ene kant uit op de Steenstraat via een voetgangersdoorgang, de grootste winkelstraat van Brugge.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij B&B Sint-Niklaas?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.