Art Studio Brikat

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Op jouw aankoop
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert myWorld Card B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Art Studio Brikat werd in 1996 opgestart door neo-surrealist Brichard en keramiste Vandamme Kathy. Sinds 1998 vonden zijn hun vaste stek in Staden. Een oud vervallen pakhuis transformeerden zijn tot een keramiek en edelsmid atelier voor Kathy, een olieverfstudio voor Brichard en aansluitend een galerij waar je hun werken kan bekijken, maar ook regelmatig een gastkunstenaar zal vinden.

Een groepstentoonstelling die gans hun ruimte, zowel tuin- galerij of ateliers, in beslag neemt wordt jaarlijks met veel zorg gepland en uitgevoerd. Permanent zijn er schilderijen, poëzie, keramiek en juwelen in zilver en edelsteen (goud enkel op bestelling) te bewonderen…
En mocht je een cursus of workshop willen pikken, ook dat kan op regelmatige basis in hun ateliers.

Art studio Brikat is tevens de thuisbasis van Art-illustria vzw die met regelmaat van klok kunstkamerconcerten organiseert of lezingen en meer raadpleeg de website www.illustria.be 
Vrije toegang.
 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Art Studio Brikat?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.