Kioku Sushi

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Op jouw aankoop
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert myWorld Card B2B

Contact

Beschrijving

Het ontstaan van Kioku

KiOku is het Japanse woord voor “herinnering” (memory), en daar is eigenaar Bishal vervuld van.

Het kader van het restaurant werd geïnspireerd op Shimokita(zawa); een bruisende wijk in Tokio waar studenten, kunstenaars, winkeliers en bezoekers van vintage boetieks, gezellige koffie- en snackhuisjes elkaar vinden in de smalle straten, op alle uren van de dag. Best omschreven als de 'alternatieve stedelijke orde'.

Bijpraten met je vrienden of collega’s, knus afspreken met je geliefde, gewoon heerlijk smullen van de lekkere hapjes of uitgebreid genieten van verschillende exotische gerechten uit Japan, Thailand en Nepal. Aangepast aan het tempo van de omgeving kan je zo op ons rekenen voor lunch, avondeten, take-out en walk-out concepten.

Op zaterdag en zondag, tijdens de uren van de markt, kan je hier heerlijke Japanse tapas of ‘izakaya’ uit het vuistje eten. Deze typische walk-out biedt je heerlijk verse tempura, loempia’s, miso soepjes, verschillende heerlijke theesoorten en geselecteerde koffie. Lekker.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Kioku Sushi?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.