Publivisie

Cashback & Shopping Points

 • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoop
 • Accepteert
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Contact

Beschrijving

Bent u op zoek naar 1 aanspreekpunt voor uw volledige communicatie? Dan kunt u terecht bij Publivisie. Wij zijn een full service reclameburo te Overpelt dat u van A tot Z zal bijstaan!

In totaal beschikken we over 4 afdelingen, iedere afdeling met zijn eigen specialiteit en kennis van zaken. Deze afdelingen zijn:

 1. PubliWeb: Webdesign op maat
 2. PubliGids: Vlaanderens grootste online databank
 3. PubliFilm: Bedrijfsfilms op maat
 4. PubliDrukwerk: Drukwerk op maat + grafisch ontwerp

PubliWeb

Naamsbekendheid begint met internetaanwezigheid. Veel mensen zoeken immers informatie op over producten en diensten die ze bij U kunnen verkrijgen.

Met een eigen website bent U 24 uur per dag bereikbaar en dit 365 dagen per jaar. Klanten kunnen op uw website kijken welke diensten U aanbiedt, welke producten U verkoopt en eventueel een prijsofferte aanvragen!

Bent U op zoek naar een nieuwe website of een mooie restyling van je huidige website? Dan bent U bij Publi Visie op het juiste adres. We maken elke maand meer dan 15 websites. Voorbeelden hiervan kunt u terugvinden op: www.publiwebdesign.be

PubliGids

Publigids is Vlaanderens grootste databank voor bedrijven. Op onze databank hebben we maandelijks gemiddeld 300.000 bezoekers waarvan 125.000 unieke bezoekers.

Door middel van op maat gemaakte bedrijfspagina's met mooie foto's, trefwoorden, openingsuren... trachten wij uw vindbaarheid op het internet te vergroten. U kunt op elk moment zelf de gegevens van uw vermelding aanpassen.

Ook interesse om beter zichtbaar te zijn op het internet en uw standaard gegevens gratis toe te voegen? Neem een kijkje op: www.publigids.be

PubliFilm

Een bedrijfsvideo is de ideale manier om veel informatie op een luchtige manier aan internetgebruikers te tonen. Beelden zeggen nog altijd meer dan woorden! Het is ook ideaal als U bijvoorbeeld op een beurs of informatiestand staat.

Voor een éénmalige kost vanaf € 1.850 maakt Publivisie voor U een professionele bedrijfsfilm van ongeveer 90 seconden. Wij maken met U een afspraak om op locatie te filmen.

Mooie voorbeelden hiervan kunt u ook terugvinden op onze website. Wenst u hierover meer informatie? Twijfel niet om ons te contacteren! www.publivisie.be

PubliDrukwerk

Wij verzorgen uw drukwerk op een snelle en efficiënte manier!

 • Naamkaartjes
 • Flyers
 • Folders
 • Presentatiemappen
 • ...

Ook voor het onterwerp van een origineel logo of ander grafisch ontwerp kunt U bij ons terecht!

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Publivisie?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.