Mokkamour

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Beschrijving

Welkom bij Mokkamour in Vosselaar

Maak kennis met ons!

Het koffiehuis is opgericht in 2007 en bevindt zich in het centrum, naast het Mariapark en achter de Keurslager Huysmans. Wij zijn het adres voor koffieliefhebbers die intens willen genieten in een gezellige en huiselijke sfeer. Het team van Mokkamour bestaat uit vriendelijke medewerkers die jou op je wenken bedienen. Wij willen het je naar jouw zin maken en hopen dat jij je keer op keer thuis voelt in het café.

Mokkamour heeft 1 verdieping waar 56 man terecht kunnen. Je kunt ook buiten van het groene terras (met afdak) genieten. Er is daar plaats voor 60 man en de kleintjes kunnen terecht in de speeltuin. Het koffiehuis is dan ook voorzien van gebruiksvriendelijke wc’s voor de andersvalide gasten.

Specialiteit

Een echte aanrader zijn onze ontbijten. Gelieve enkele uren op voorhand te reserveren, vanwege hun populariteit! Andere aanbevelingen zijn onze verschillende soorten koffie en snacks!

Rustige locatie

We zijn gunstig gelegen, vlakbij een mooi park en ver weg van de geluidshinder! Er is voldoende parkeergelegenheid vlak voor het pand en we zijn ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (er is een bushalte op 50 meter). Voor diegenen die met de fiets komen, hebben wij een open ruimte waarin je deze kwijt kunt.

Reserveren

Wil je met een grote groep (20 à 30 mensen) ontbijten? Dat kan uiteraard! Gelieve tijdig te reserveren! Wij kunnen het koffiehuis alleen niet apart voor je afsluiten!

Openingstijden

Het koffiehuis is dagelijks open van dinsdag t/m zondag tussen 08:30 tot 20.00.
De keuken is dagelijks open van dinsdag t/m zondag tussen 08:30 en 19:00.

Toegankelijk voor andersvaliden

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Mokkamour?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.