Drankenservice Vandermolen

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Op jouw aankoop
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert myWorld Card B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden


Voordelen niet cumuleerbaar met bestaande of andere kortingen/afspraken.
Enkel business to business op horecatarief (geen winkelverkoop ): enkel bieren en frisdranken.

Beschrijving

Drankenservice Vandermolen is een vertouwde naam voor liefhebbers van wijnen, bieren en sterke dranken. Zowel binnen als buiten Antwerpen geniet Drankenservice Vandermolen van een uitstekende reputatie.

Recentelijk werd de winkel uitgebreid met een sfeervolle bierzolder waar elke bierliefhebber zijn gading kan vinden in de meer dan 300 verschillende speciaal bieren.

Organiseert u zelf een event of feestje? Drankenservice Vandermolen is de ideale partner. Wij beschikken over een modern wagenpark voor een stipte levering en staan ook in voor de verhuur van mobiel tapmateriaal.

Een gepaste oplossing voor horeca

Indien u als nieuwe of bestaande horecazaak beroep wenst te doen op onze diensten, kan u steeds met ons contact opnemen.

Openingsuren

DI - VRIJ: 10u00 tot 18u00
ZA: 10u00 tot 17u00

Zondag & maan- en feestdagen: Gesloten !

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Drankenservice Vandermolen?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.