La Passion des Terroirs

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Food - Wine
  • 2% Cashback + 8% Gastronomy, Café, Bar
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Beschrijving

OPENINGSUREN:  

maandag - donderdag: van 10.00 tot 18.30                       

vrijdag - zaterdag van 10.00 tot de hele dag

Zondag: GESLOTEN

                

Het is onze passie voor wijn maar ook het verlangen om onze ontdekkingen te delen met epicuristen en andere fijnproevers die ons heeft aangezet om deze ruimte te creeëren.

Een levendige selectie van een twintigtal wijnen geserveerd in glazen wordt U permanent aangeboden. De kelder blijft open indien U een fles wenst. Een kaart met softdrinks (water, bieren, fruitsappen,...) is beschikbaar, evenals een prachtige kaart met onze  thee- en alcoholselectie.

Wij bieden U een kwaliteitsvolle en huisbereide keuken. U kan extra genieten van uw glas met een bordje kaas, charcuterie, salade, wijnfondue en nog andere heerlijke gerechten.

Dagschotel tijdens de week, à la carte, wijn- en theeproeverij, oenologisch advies,... Wij bieden een breed gamma wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, en andere verre landen zoals, Argentinië, Chili, Verenigde-Staten, Zuid-Afrika,... Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van: wijnen, theeën en chocolade. Ons doel is om lokale, authentieke producten aan te bieden die door mannen en vrouwen zijn verwerkt in het respect van de tradities. Wij bieden U advies in verband met associatie eten en wijn voor uw banketten, huwelijk, familiefeesten,... Onze theeën van huizen Théôdor & Lindfield zijn van zeer hoge kwaliteit en van subtiele, natuurlijke aroma. Onze koolzaatolieën zijn te ontdekken voor hun aromatische kwaliteiten en voor hun voordelen op het cholesterolgehalte. Voor verjaardagen en andere feesten, bieden wij cadeaumandjes met theeën, wijnen en chocolade.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij La Passion des Terroirs?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.