Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen op de netto omzet voor B2B

Beschrijving

Bent u op zoek naar een vakman in automatische poorten?

T.S.V staat voor technische service, automatisatie, poorten & hekken, speciale uitvoeringen met aansluitende gevelbekleding. Wij bieden u kwaliteit, een vakkundige afwerking en dit tegen een correcte prijs en met degelijke service na verkoop.

In onze toonzaal vindt u verschillende modellen van poorten en een ruim aanbod van kleuren en motieven. U kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine projecten. Wij zorgen voor een bekleding op maat, vervangingen en herstellingen zodat uw huis een nieuwe, frisse look krijgt. Ook kunnen wij uw bestaande poort automatiseren.

Niet alleen de klassieke, standaard kantelpoorten en sektionaalpoorten zijn voor ons vertrouwd terrein, maar ook van de meer gepersonaliseerde en op maat gemaakte poorten hebben wij ons handelsmerk gemaakt.  Wenst U uw poort elektrisch te bedienen: voor elke poort kunnen wij U een geschikte automatisatie aanbieden, zowel voor garagepoorten als voor schuif- en draaihekkens.

Onze dienst na verkoop zorgt voor een vlotte herstelling en onderhoud van uw automatische poort.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij TSV bvba?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.