Infraligne Grimbergen

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

De voordelen zijn niet cumuleerbaar met andere Infraligne acties en kortingen!

Beschrijving

Bij InfraLigne, het vrouwen fit- en gezondheidscentrum, is je lichaam in goede handen.

InfraLigne is dé afslankingsstudio met resultaatgarantie. Onze bewezen infraroodtechnologie, unieke cabines en persoonlijke begeleiding garanderen je al resultaat vanaf 2x30min/week.

Ervaren fysiotherapeuten en diëtisten werken een programma op maat uit. Of het nu gaat om je algemene lichaamsfitheid, of een specifieke lichaamscorrectie op plaatsen waar jij dat wilt,  in een mum van tijd voel jij je als herboren.

 Wat kost het ?

 Eén standaard oefenbeurt kost 16 euro.

 Hierin is inbegrepen:

 - Gebruik infraroodcabine onder professionele begeleiding van een bewegingscoach of kinesiste

- Persoonlijk en deskundig voedingsadvies van een diëtiste

- Gratis drankje bij elke oefenbeurt

- Gebruik van onze warme douches

- Wekelijks nieuwe receptjes

U krijgt ook een schriftelijke gewaarborgde cm-garantie! Wordt het vooropgesteld resultaat niet behaald, dan betalen wij een evenredig deel van de kuurkosten simpelweg terug.

U kan per 10 oefenbeurten betalen en kom 2 x per week 30 minuten oefenen.

Betaalwijze: bancontact, cash, Sodexho of Accor sport- en cultuurcheques.

 

  

Hoe werkt het?

 Stap 1 : Figuuranalyse

Tijdens de gratis en totaal vrijblijvende figuuranalyse word u op 9 plaatsen opgemeten. Ook zal de diëtiste van dienst samen met u uw wensen bespreken. De algemene lichaamsfitheid, maar ook voor figuurcorrectie op plaatsen waar u dat wil is mogelijk. (taille, heup, buik, dijen, …).

 De diëtiste zal tevens bepalen welke individuele resultaten (centimeters) haalbaar zijn en hoeveel beurten u daarvoor nodig heeft. En afhankelijk van uw wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie wordt uw persoonlijk fitheidsprogramma opgesteld. Een vlledige figuurnanalyse duurt zo'n 45 minuten.

  Stap 2 : Bewegingsoefeningen

In de InfraLigne-cabines met infraroodwarmte-straling doe je twee maal per week gedurende een 30-tal minuutjes specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie).

Alle bewegingen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten worden ontlast.

De infrarood-warmtestraling dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor ontgifting (verbeterde stofwisseling).

Tevens zorgt deze ook voor ontgifting (verbeterde stofwisseling), de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de spierenneemt zelfs toe met 30%.

Cellulitis verdwijnt spectaculair en de huid wordt niet alleen mooier en strakker, maar ook gezonder.

 Stap 3 : Evenwichtig eten

Diëten staat niet in het woordenboek van Infraligne.

Onze diëtiste werkt een veilig, gezond en natuurlijk voedingsadvies uit dat aangepast is aan je persoonlijke levensritme.

U leert bij ons wat gezonde en evenwichtige voeding precies inhoudt en hoe u dit kunt toepassen op uw eigen leefritme.

Bovendien verwennen we je wekelijks met culinaire en caloriearme recepten. Want alleen een evenwichtige voeding leidt tot blijvende fitheid.

Gedaan met het jojo-en! Onze diëtisten leren u genieten..... met mate.

 Historie

 Oefencabines zijn meer dan 20 jaar in gebruik op de Europese markt. Christa Jouck, meer dan 10 jaar actief in de afslanksector, ging op zoek naar een technisch vernieuwde cabine voor haar afslankinstituten. Na haar vergeefse zoektocht stelde ze zelf een revolutionair verbeterde cabine samen.

De resultaten zijn spectaculair. Het aanbrengen van medisch verantwoorde infraroodwarmtestraling in een technisch gemoderniseerde cabine resulteert in een nooit geziene calorieverbranding en huidversteviging. Tot op vandaag zijn er 21 Fit- en Gezondheidscentra InfraLigne exclusief voor vrouwen en 6 InfraLigne Fit-en Gezondheidscentra voor mannen en vrouwen. In Nederland is de eerste studio ondertussen geopend.

Infraligne Grimbergen werd in 2004 in het leven geroepen door Frank Dejoncheere.

 Ons Team

Bij Infraligne is uw lichaam ten allen tijde in goede handen. Ons team bestaat uit vijf toegewijde dames. Zij zullen zij u met raad en daad bijstaan. Allen beschikken ze over de nodige kwalificatie en hebben al tal van ervaring.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Infraligne Grimbergen?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.