Wilfried's Foto Atelier

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% Photo, Camera - Photo Shop
  • 2% Cashback + 6% Photo - Photography & Photo Development
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Geen voordelen op navigatie, fototoestellen, cadeaubonnen, videocamera's, lenzen en flitsen. Voordelen vanaf € 5 en niet cumuleerbaar met andere promoties en betalingen met VISA & Mastercard! Voordelen op de netto-omzet voor B2B.

Beschrijving

Wilt u graag een professionele shoot om uzelf, uw kinderen, uw vrienden,... in een prachtig daglicht te stellen? In de digitale fotostudio van Wilfried en Lieve wordt u binnen de kortste keren omgetoverd tot een echt fotomodel.

Om U na de shoot te helpen met uw keuze, worden de foto's getoond op groot scherm in onze speciaal daarvoor ingerichte viewingroom. 

Wij streven samen met u naar de perfectie om al uw fotodromen waar te maken. Een foto is een mooie herinnering voor de rest van je leven. Wilfried's fotoatelier maakt er iets bijzonders van.

Inlijstingen

Ruime keuze aan kaders, zowel standaardmaten als maatwerk, voor foto's maar ook voor tekeningen, schilderijen, handwerkjes,...

Fotolabo

Wilfried's Fotoatelier beschikt ook over een eigen fotolabo. Laat uw mooiste foto's op hoogwaardig écht fotopapier afdrukken. Maak ook gebruik van de direct klaar service: foto's in enkele seconden !

Uw pasfoto's zijn direct klaar en zijn volgens de Europese normen. Wij maken ook pasfoto's geschikt voor Amerikaanse visa.

Openingsuren:

MA: Gesloten
DI: 9u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
WOE: 9u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
DO: 9u00 - 12u30 (Namiddag enkel op afspraak)
VRIJ; 9u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
ZA: Enkel op afspraak

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Wilfried's Foto Atelier?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.