Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 Standard per 100 EUR Aankoop
  • 2% + 1,5 Voeding/Dranken/Diversen per 100 EUR Aankoop
  • 2% + 1,5 Fitness studio per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert myWorld Card B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden


Voordelen zijn niet cumuleerbaar met andere voordelen.

Beschrijving

Dat voldoende lichaamsbeweging essentieel is voor een stabiele gezondheid of om uw lichaamsgewicht onder controle te houden, weet iedereen. Toch komt men er niet altijd toe zichzelf te verwennen met een gezonde portie gezonde beweging.

Topform Gullegem is een dynamisch en vooruitstrevend centrum en sinds 1992 gespecialiseerd in verantwoorde groepslessen voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Dit gebeurt onder leiding van gekwalificeerde en professionele lesgevers.

Bij Topform kan je terecht om jouw CONDITIE op te krikken, je ENERGIEKER te voelen, jouw FIGUUR te verbeteren, jouw SPIEREN te versterken, je LEKKER IN JE VEL te voelen samen MET MENTALITEITSGENOTEN.

Personal Training, trilplaat en vacu-step zijn vaste waarden op het programma. Op deze manier kan je trainen wanneer het jou uitkomt. Sinds januari 2010 kan je bij ons ook terecht voor de Milon Cirkel. Voor meer uitleg over dit revolutionair concept, ga even een kijkje nemen op onze rubriek 'fitness' op onze website.

Wij helpen u ook graag verder met uw vragen rond gezonde voeding,gewichtsbeheersingstips en -programma's.

We beschikken ook over een assortiment aan voedingssupplementen (kruiden, vervangmaaltijden, proteïnedieet, sportvoeding),verzorgingsproducten en (sport)dranken & sportkledij.

Keuze uit Zumba, Partyrobics, Figure-Styling, Spinning, Total body conditioning, en nog vele andere lessen.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Topform?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.