Foto Milow

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% Standard
  • 1% Cashback + 6% fototoestellen
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Geen voordelen op fototoestellen, videocamera's, gsm & navigatie. Voordelen vanaf € 5. Voordelen zijn niet cummuleerbaar met andere promoties en met betaling van Eco Cheques, Visa of Mastercard.

Beschrijving

Foto Milow biedt jullie een ruim assortiment aan van geboorte & huwelijksthema's, uitnodigingen, menu's, drankflesjes, peter meter cadeaus enz.. met foto!

Onze troeven:

- Foto's vanaf de eerste print aan € 0,15 (binnengebracht in winkel)
- Foto's vanaf de eerste print aan € 0,12 (via online webshop)
- Klaar in 1 werkdag

- Snelste service in de streek aan de scherpste prijs
 

Geboortekaartjes & Doopsuikerdoosjes

Een baby op komst.... Wat is er mooier dan een geboortekaartje met de foto van jullie prachtige pasgeboren baby?! Samen met jullie maken wij iets uniek en origineel van het geboortekaartje.

Wij komen langs in het moederhuis of thuis om de eerste fotootjes van jullie baby te nemen en dit verwerken we in jullie geboortekaartje en bovendien zorgen wij nog voor een leuk fotoalbum van de eerste foto's van jullie baby.

Indien gewenst maken wij ook ontwerpen voor geboortedrukwerk zonder uw baby of kies je uit ons ruim aanbod geboorte-drukwerk.

Fotoservice

Toch snel foto's nodig? Kom dan even langs en print uw foto direct af op onze 'in 1 minuut klaar' fotoservice. Wij bieden ook een 1 uur fotoservice aan van formaat 10 x 15 tot 30 x 45.

Voor grotere formaten zoals fotoposters, foto's op doek (canvas ) of panorama foto enz., ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen afdrukken tot 1,10 meter breed en lengte kan tot enkele meters. Dit kan binnen 2 werkdagen of indien sneller nodig, vertel het ons!

Fotogeschenken

Vergeet zeker onze uitgebreide collectie fotogeschenken niet!  Leuk als cadeau maar even leuk om zelf te hebben. Je kan via onze online fotoservice uw fotogeschenken bestellen van thuis uit of kom vrijblijvend langs in onze winkel waar wij jullie de nodige info kunnen verschaffen over de verschillende mogelijkheden.

Pasfoto's

Hebt u pasfoto's nodig? Geen probleem, wij maken die graag voor jou! Deze worden digitaal opgenomen zodat je ze eerst kan bekijken alvorens wij die afdrukken. Deze pasfoto’s kunnen ook voor Kids ID's, internationale paspoorten (5 op 5) en reisvisums gebruikt worden.
Wij werken volgens de acceptatiecriteria’s opgegeven door de Belgische staat en lokale overheden.

Huwelijksfotografie

Met onze jarenlange professionele ervaring staan wij jullie graag bij op uw huwelijksdag. Wij maken samen met jullie van deze trouwdag een onvergetelijke dag; eentje waar je jaren later nog zal van nagenieten met het digitale fotoalbum dat wij voor jullie ontwerpen.

En wat is er leuker dan dat je op je eigen huwelijksfeest al een bedankingskaartje met jullie foto aan de gasten kan aanbieden of iets meer emotioneler waar je de ouders dezelfde avond nog mee bedankt met een mooie grote foto van jullie in een canvas of mooie fotokader.

Fotoreportages

Een fotoreportage nodig van je baby,peuter,kinderen,familie, enz.? Dan kan je terecht in onze professionele fotostudio. Wij maken van iedere reportage een leuke, toffe en ongedwongen fotoschoot. Dit kan dan geplaatst worden in een leuk digitaal fotoalbum met allerlei leuke fotobewerkingen.

Drukwerk & Copyservice

Copies & inbinden of drukwerk (kleine oplages), ook hiervoor kan je op ons rekenen! Zelf een kaartje gemaakt voor een speciale gelegenheid, jubilé, geboorte, huwelijk, communie,... Dan kan jij dit ook laten afdrukken in onze winkel!

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Foto Milow?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.