Aveve Geerits

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen zijn geldig op winkelproducten met uitzondering van mengvoeders en agrarische producten.

Beschrijving

In onze winkel kan u terecht voor:

- Tuingereedschap

- Potterie en decoratie

- Plantenbescherming

- Tuinbouwzaden en meststoffen

- Bakbenodigdheden

- Dierenbenodigdheden

Tuingereedschap

Elke zware karwei wordt lichter met het juiste materiaal en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment kwaliteitsgereedschap aan. Spaden, rieken, rijven, harken, grondboren, voorhamers, snoeischaren, ... . Deze zijn allemaal van een degelijke kwaliteit en gaan, mits het juiste gebruik en een goed onderhoud, levenslang mee!

Potterie en decoratie

Wij bieden u een ruime keuze aan potterie. De meeste zijn wintervast, maar het is toch steeds raadzaam om de nodige maatregelen te treffen (zorg ervoor dat het overtollige regenwater makkelijk uit de pot kan). Bij potterie denkt u vast alleen aan terracotta potten, maar u kan bij ons natuurlijk ook terecht voor potten in andere materialen (plastiek, arduin, ...).

Plantenbescherming, zaden, potgrond ...

In een tuin is er altijd werk ! Een veel voorkomend probleem blijven de onkruiden, ziektes en insecten. Om u te helpen deze uit uw tuin te weren bieden wij u een uitgebreid assortiment plantbeschermingsmiddelen aan. Met gekende merken als Bayer, KB, Roundup, ... krijgt geen enkel insect, onkruid of ziekte kans in uw tuin.

Om een plant mooi te laten groeien, heeft een plant de juiste grond nodig. Wij bieden u een volledig assortiment potgronden. Geef u planten maximale kansen door de juiste potgrond te gebruiken.

Naast een goed potgrond heeft de plant of gazon regelmatig behoefte aan de nodige voedingsstoffen (meststoffen). Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

U kan ook altijd beroep op ons doen voor een ontleding van uw tuinbodem. Aan de hand van dat grondstaal kunnen wij eventuele tekorten opsporen en u een gerichte bemesting voorstellen. Hierdoor voorkomt u onnodig bemesten met de hierbij horende onnodige kosten.

Bakbenodigdheden

Thuisbakken was nog nooit zo makkelijk als met Aveve. Wij hebben alles in huis om een lekkere taart, brood, dessert, ... te bakken. Ook voor bakvormen, bewaardozen, ... kan u bij ons terecht. Voor meer info verwijzen we u ook graag door naar de website van Aveve. Hier vindt u ook recepeten voor een overheerlijk gerecht!

Dierenbenodigdheden

Voor uw geliefde huisdier (hond, kat, vogel of knaagdier) bieden wij een ruime keuze aan voeders en accessoires aan.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Aveve Geerits?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.