Goijens Beton & Recycling NV

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Beschrijving

Goijens beton is reeds vele jaren actief in de betonsector. Goijens beton levert niet enkel stortklaar beton, BENOR-gekeurd maar u kan er ook terecht voor magerbeton, gestabilliseerd zand of chappe. Betoncentrale Goijens biedt u een ruim assortiment aan beton en stabillisé. In de betoncentrale wordt beton samengesteld dat aan uw eisen voldoet, en dit volledig automatisch gestuurd. Onze betonmixers leveren beton voor de vloerplaten en kolomwanden, balken, lateien, enzovoort!

Uitgerust met een compleet en modern wagenpark kunnen wij onze klanten onder vrijwel alle omstandigheden en dit binnen de kortst mogelijke termijnen bedienen.

Kwaliteit en Service staan ook hier zeer hoog aangeschreven en een eigen volledig uitgerust betonlabo staat garant voor de continue kwaliteitsopvolging van het beton en aanverwante producten, terwijl onze gemotiveerde medewerkers en planners ervoor zorgen dat onze klanten te alle tijden op een complete service mogen vertrouwen.

Elke dag bouwt betoncentrale Goijens samen met u aan onze toekomst.

Zoekt u een betoncentrale die benor gekeurd is dan bent u bij Goijens aan het juiste adres.

Vanaf maart 2012 : eigen BETONPOMP !

Recycling

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van bouw- en slooppuin. Bij ons kunnen bedrijven evenals particulieren terecht voor het storten van hun puin, gaande van bakstenen, vloeren, betontegels, niet teerhoudende asfalt, borduren, etc... Hiervoor wordt een stortprijs aangerekend vanaf 2,50 euro/ton tot 5,30 euro/ton afhankelijk van het soort product.

Deze producten worden gesorteerd opgeslagen en daarna gebroken door de breker. Hier komen ze er terug uit als gebroken materialen met verschillend kaliber die hergebruikt kunnen worden als funderingsmateriaal voor allerhande bouwprojecten zoals parkings, wegen, prive-tereinen,…

Tevens hebben wij hier ook een betoncentrale staan voor afhaling van diverse soorten stabilisatie en magere beton en stortklaar beton. Ook hier kunnen zowel bedrijven als particulieren voor terecht.

Verder beschikken we over een getuigschrift uitgereikt door SGS systems dat bewijst dan ons managementsysteem voldoet aan de norm VGM Checklist Aannemers (VCA).

 

2% CB en 1% LV op de netto-omzet voor business to business.

 

 

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Goijens Beton & Recycling NV?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.