Paredis-Bakkers

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen op netto omzet voor B2B.

Beschrijving

Al bijna 40 jaar gespecialiseerd in écht maatwerk, dat is interieurbouw Paredis-Bakkers uit Bree. Wij vervaardigen en plaatsen uw keuken, badkamer, slaapkamer, dressing of maatkast eigenhandig van a tot z, en met de grootste precisie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het renoveren van oude keukens. Schakel ons ook in voor uw bureel- of winkelinrichting.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op onze diensten, en dat bij nieuwbouw en renovatie.

Geef ons enkele ideeën of een plan en Paredis-Bakkers voert het voor u uit. Modern of klassiek, geen enkele stijl is ons vreemd. De Engelse stijl rekenen we zelfs tot een van onze specialiteiten. Hoogtes, breedtes en dieptes spelen hier geen rol, we maken alles volledig naar uw smaak. Als zelfwerkende patron kan Paredis-Bakkers u een totaalinrichting leveren met producten van enkel de beste kwaliteit.

Interieurbouw Paredis-Bakkers is werkzaam in heel Limburg en waar men ons nodig heeft.

Contacteer ons telefonisch of via onze contactpagina voor meer informatie, een afspraak of een gratis, vrijblijvende prijsofferte. Wij komen daarna tot bij u om alles te bekijken en te bespreken.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Paredis-Bakkers?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.