Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 Op jouw aankoop
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Originele tegoedbonnen

Contact

Beschrijving

De Happy Fuel kaart van Total is vergelijkbaar met een gewone tankkaart. U kan ermee 24u op 24u, 7d op 7d terecht voor uw tankbeurt bij één van de 505 Total tankstations! 

Hoe Total tankkaarten/tegoedbonnen bestellen?

De Total tankkaarten/tegoedbonnen kan u kopen met aankooptegoed. Dit is een soort rekening die u bij ons automatisch heeft wanneer u lid wordt. Van zodra u het aantal Totalkaarten die u wenst online bestelt op onze website, zal u een mailtje ontvangen met het over te storten bedrag en het rekeningnummer om uw aankooptegoed voor deze bestelling aan te zuiveren. Indien u al voldoende aankooptegoed hebt, kan u online de bestelling al betalen met dit aankooptegoed.

De bestelde tankkaarten worden vanaf een bedrag van € 200 zonder verzendingskosten door ons kantoor aangetekend opgestuurd. Indien u dus maar voor € 150 tankkaarten besteld, dient u rekening te houden met de € 5 verzendingskosten die u dan ook zal moeten overschrijven (= €155 overschrijven). De Cashback & Shopping Points worden berekend op het bestelde bedrag.

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.