VDS Electronics nv

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 standard per 100 EUR Aankoop
  • 2% + 1,5 Repair, Service, Satellite TV, Installation per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert myWorld Card B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden


Geen voordelen op GSM's, navigatie & Apple toestellen. Voordelen zijn niet cumuleerbaar met andere speciale promoties of betalingen met Ecocheques. Voordelen op netto omzet voor B2B.

Beschrijving

VDS Electronics NV is sinds 1994 een gekende zaak in Service en Verkoop van Electro. VDS Electronics NV is een privébedrijf, bijgestaan door 11 opgeleide, vakkundige en hulpvaardige medewerkers.

Deze gezonde en groeiende onderneming stelt alles in het werk om aan de belangrijkste doelstelling van de firma te blijven voldoen: een snelle en correcte SERVICE bieden aan alle klanten! Beter advies vind je niet! De klant weet zich eerlijk behandeld, is tevreden en komt terug.

Wij verkopen en herstellen grote en kleine huishoudapparaten, audio- en televisietoestellen. Ja, wij verkopen graag een nieuw product, maar even graag herstellen wij een toestel zo voordelig mogelijk voor de klant en zorgen wij maximaal dat de klant van zijn garantie kan genieten. Het woord "service" betekent hier nog iets. Elk defectje wordt nauwkeurig onder de loep genomen en er wordt niet gerust voor het hersteld is.

U bent van harte welkom in onze winkel voor een offerte op maat!

Kun je jouw aankoop niet vinden bij VDS Electronics nv?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.