Electro Craeghs Janssen NV

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Bepalingen en voorwaarden

Voordelen op de netto omzet voor B2B.

Beschrijving

Wij zijn een elektrobedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een eigen buitendienst die actief is in heel België.

U kunt dus bij ons terecht voor de aansluiting van al uw elektrische installaties en uiteraard ook voor een betrouwbare klantendienst achteraf, voor herstellingen, onderhoud en depannages

Wij plaatsen zowel traditionele standaardinstallaties als domotica, netwerken, beveiliging, camera’s en zelfs centrale stofzuiginstallaties. Het hoort allemaal bij ons vakgebied!

In onze elektrozaak bieden wij zowel professionals als doe-het-zelvers een totaalservice van ontwerp tot gebruiksklare elektrische installaties, verlichting, alarmsystemen, parlofonie en videofonie, brand- en rookdetectors …

Wij stellen voor u een plan op en maken u graag wegwijs in de verschillende soorten modellen en materialen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Verder op deze website kunt u bovendien de andere voordelen ontdekken die doe-het-zelvers bij ons genieten!

Privéwoningen, appartementen, industrie, winkels, banken, overheidsgebouwen … zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze expertise en professionele aanpak een beroep doen!

Ook voor het uitdenken van een aangepast lichtplan voor uw winkel, school, fabriek … bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van een grondige studie bepalen wij voor u de ideale hoeveelheid en soort verlichting voor de activiteiten die in de ruimte plaatsvinden.

Aarzel niet om eens langs te komen of om ons te contacteren voor meer informatie of een gratis prijsofferte: wij helpen u graag verder!

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Electro Craeghs Janssen NV?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.