Ralph Lauren

Je Benefits bij Ralph Lauren

  • 1% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Ralph Lauren

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Ralph Lauren

In de officiële online winkel van Ralph Lauren kunt u terecht voor uw bekende Ralph Lauren kleding, voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s.

Wat 40 jaar geleden is begonnen met een stropdassencollectie heeft zich ontwikkeld tot een gehele beleving, de Amerikaanse stijl herdefiniërend. Ralph Lauren heeft altijd gestaan voor het bieden van kwalitatieve producten, het creëren van belevingen en het uitnodigen van mensen om deel te nemen in hun droom. Ralph Lauren was de ontwikkelaar van lifestyle advertenties die een verhaal vertellen en was als eerste om winkels te creëren waarin men wordt aangemoedigd om deel te nemen in die lifestyle. 

Loyaltypartner-ID
559000292

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Ralph Lauren?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.