Viator - Une entreprise TripAdvisor

Je Benefits bij Viator - Une entreprise TripAdvisor

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Viator - Une entreprise TripAdvisor

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Viator - Une entreprise TripAdvisor

Viator, une entreprise TripAdvisor, est le premier prestataire mondial d'excursions et d'activités pour les voyageurs, proposant un accès en ligne à des milliers d'activités touristiques, excursions, attractions et visites dans plus de 2000 destinations.

Loyaltypartner-ID
339000459

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Viator - Une entreprise TripAdvisor ?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.