Vestiaire

Je Benefits bij Vestiaire

  • 2% Cashback + 12% Neukunde
  • 1% Cashback + 12% Bestandskunde
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Vestiaire

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Vestiaire

Vestiaire Collective ist der führende globale Marktplatz für Premium- und Luxusmode aus zweiter Hand. Die Plattform, die Verbraucher dazu ermutigt, sich der Kreislaufwirtschaft als nachhaltige Alternative zur Fast Fashion anzuschließen, ist aufgrund ihres sorgfältig kuratierten Katalogs mit über 1,5 Millionen begehrenswerten Artikeln einzigartig.

Loyaltypartner-ID
109000884

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Vestiaire?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.