rentalcars.com

Cashback & Shopping Points bij rentalcars.com

  • 2% + 1,5 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij rentalcars.com


Alle verkopen zullen worden weergegeven in euro’s.
De termijn waar binnen de aankoop zal worden goedgekeurd kan bij deze Loyalty Partner oplopen tot 365 dagen. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over rentalcars.com

Rentalcars.com is 's werelds grootste online autoverhuurservice, verantwoordelijk voor het tot stand brengen van meer dan 7,1 miljoen huurperiodes per jaar in meer dan 46000 locaties wereldwijd. Met klanten in 169 landen hebben we een echte globale klantenkring opgebouwd die we ondersteunen met een website beschikbaar in 40 talen en meerdere munteenheden. Al onze klanten hebben toegang tot meertalige ondersteuning per telefoon of e-mail.

Rentalcars.com heeft contracten met alle grote autoverhuurbedrijven overal ter wereld om te kijken welke lokale autoverhuurbedrijven de beste prijzen bieden voor de auto die u wilt huren op de datum dat u deze nodig heeft. Ook zorgen wij ervoor dat al onze partners uitstekende service verlenen.

Wij hebben dit allemaal bereikt door vast te houden aan de principes waaronder Rentalcars.com is opgericht.

We willen er zeker van zijn dat onze klanten werelwijd toegang hebben tot autoverhuur tegen de laagst mogelijke prijzen. Zo bespaart u niet alleen tijd door uw boeking via één centraal bedrijf te maken maar kunt u ook nog eens zeker zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitmuntende serviceverlening.

Loyaltypartner-ID
109000371

Kun je jouw aankoop niet vinden bij rentalcars.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.