Shop met Cashback – Eenvoudig shoppen met de Cashback App!

Cashback App

Met onze gratis Cashback App, ontvang jij altijd onze shopvoordelen, ook onderweg.

  • Vind simpelweg de Loyalty Partners in jouw omgeving
  • Claim Deals op ieder gewenst moment
  • Direct en gemakkelijk toegang tot jouw profiel en de digitale Cashback Card
De Cashback App in de App Store De Cashback App in Google Play

Shoppen met Cashback, waar je ook bent!

Vind Loyalty Partners in jouw omgeving

Een dagje uit en je wilt een Loyalty Partner vinden voor wat belangrijke items, een fijne maaltijd of een paar leuke souvenirs voor jouw geliefden? Met de Cashback App, kun je snel alle Loyalty Partners in jouw omgeving vinden zodat je altijd weet waar je kunt profiteren van shopvoordelen.

Vind Cashback Shops met de Cashback App
Vind de perfecte Shopping Point Deal op ieder gewenst moment

Altijd de
juiste Deal

Een Loyalty Partner vinden die ook de perfecte Deal aanbiedt? Open de Cashback App en geniet! Selecteer een Deal, wissel jouw Shopping Points in en toon jouw Deal bij de kassa.

Jouw digitale Cashback Card

Jouw digitale Cashback Card

Sta je bij de kassa en heb je jouw Cashback Card niet bij je? Dan is dat geen probleem! Met de Cashback App, kun je altijd de digitale versie gebruiken van de Cashback Card zodat je zonder problemen altijd kunt genieten van de shopvoordelen.

Jouw voordelen

Geniet overal ter wereld van voordelen

Met de Cashback App, kun je een hele wereld van Loyalty Partners ontdekken - in jouw omgeving, maar ook landelijk en internationaal. Er is ook een groot assortiment van Online Shops beschikbaar, zodat je altijd en overal kunt profiteren!

Met de Cashback App, kan je waar en wanneer je wilt profiteren.
Met de Cashback App, zie je waar je kan shoppen om voordelen te ontvangen

Probleemloze planning

Spontaan zin in een lekkere maaltijd in een heerlijk restaurant? Of wellicht een ontspannen wandeling langs de winkels? Met de Cashback App kun je georganiseerd op stap gaan. Zo geniet je van shopvoordelen en maak je gebruik van de geweldige aanbiedngen en Shopping Point Deals. Mis nooit meer Cashback en Shopping Points!

Met de Cashback App, zie je waar je voordelen ontvangt, waar je ook shopt over de hele wereld.

Wereldwijd shoppen

Met bijna 150.000 Loyalty Partners wereldwijd vind je altijd precies waar je naar op zoek bent; of het nu een ontspannend dagje uit is die eindigt in een lekkere maaltijd met je vrienden of een winkel waar je een krant of tijdschrift kunt kopen – je vindt alle Loyalty Partners in jouw omgeving en de laatste aanbiedingen en exclusieve Shopping Points Deals in de Cashback App.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.