Cashback & Shopping Points chez Name It.com

  • 4% + 1 par 100 EUR Sorties
  • Accepté Shopping en ligne

Conditions applicables auprès de Name It.com

Pour cette entreprise partenaire, le montant net de votre achat sera utilisé comme base de calcul de vos avantages, conformément à la procédure observée dans celle-ci.

Important !
Veuillez avant d'effectuer votre achat en ligne vous assurer que le paramétrage de vos cookies soit correct sur votre navigateur. Toutes les autres informations importantes sur les achats en ligne peut être trouvé dans l'aide (FAQ).

À propos de Name It.com

Name It wil 's werelds meest kleurrijke denimmerk voor kinderen zijn, en hun selectie is breed en omvat alle modebehoeften van kinderen - van pasgeborenen tot tweens. Name It kleedt kinderen van top tot teen, en altijd met een sterke focus op onze twee kerngebieden - bovenkleding en denim.

NEWBORN (maat 56-74, 0-9 maanden)

Name It NEWBORN is zachte en comfortabele kleding met een vleugje actuele trends. De NEWBORN-lijn bevat alles wat pasgeborene en baby's nodig hebben om zich op hun gemak te voelen en er tegelijkertijd schattig uit te zien. Met de naam NEWBORN, kunt u uw baby verwennen met stijl.

MINI (maat 80-104, 1-4 jaar)

Peuters houden ervan om hun ouders te imiteren - we gaan net iets verder en laten de peuters fashionable zijn. Name It MINI is speelse kleding met leuke en funky kenmerken voor kleine kinderen die klaar zijn om de wereld alleen te verkennen. Het aanbieden van het comfort, de functie en de duurzaamheid die nodig zijn voor elke gelegenheid, Name It MINI is perfect voor de actieve en nieuwsgierige peuter.

KIDS (maat 110-152, 5-12 jaar)

Name It KIDS is coole kleding voor kinderen met eindeloze hoeveelheden energie en een sterke mening over stijl - kinderen die bewegingsvrijheid nodig hebben, maar ook hun eigen mening hebben over wat te dragen. Het zijn gewoon geweldige outfits die voldoen aan de hoge eisen voor comfort en scherpe details.

Numéro d'identification de l'entreprise partenaire
589000686

Vous ne retrouvez pas votre achat effectué auprès de Name It.com ?

* Indépendamment des produits acquis auprès des entreprises partenaires, les avantages versées peuvent varier. Les données présentes sur ce site internet sont fournies sans aucune garantie.