Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% Café Bar
  • 2% Cashback + 5% Delicatessen Food
  • Accepté
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Descriptif

 

Koffie- en wijnbar "121" ligt pal in hartje Hoogstraten, en door de mooie locatie en gezellige sfeer die er heerst zal u er zich direct thuis voelen! Dus kom gerust eens langs om van ons assortiment te komen proeven.

 

Leonidas :

100% VERS
Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variëteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% cacao.

EDELE INGREDIËNTEN
Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines: echte Belgische chocolade als basis, verse boter, verse room en melk, hazelnoten uit Turkije, Morellokersen uit de Périgord, amandelen uit Italië, appelsienen uit Valencia, om er maar enkele te noemen.

INTERNATIONALE GARANTIE
In lijn met alle Europese voedingsbedrijven volgt Leonidas al vele jaren de regels van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Dat staat gelijk met de garantie van een hoogwaardige voedselveiligheid, vanaf de productie tot en met de distributie van alle pralines.

Vous ne retrouvez pas votre achat effectué auprès de 121 ?

* Indépendamment des produits acquis auprès des entreprises partenaires, les avantages versées peuvent varier. Les données présentes sur ce site internet sont fournies sans aucune garantie.