Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Sur la base du montant d'achat
  • Accepté
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Descriptif

Allmet is in april 2004 opgericht door Johan Mulders. Het is een jonge en dynamische onderneming gespecialiseerd in het knippen, plooien en ponsen van alle soorten metalen platen.

Het bedrijf profileert zich als een firma die goede kwaliteit levert op een zeer korte termijn. Door middel van een persoonlijke benadering proberen wij tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Ons uitgangspunt: de klant moet 100% tevreden zijn!

Met het moderne machinepark en het bekwame personeel is het mogelijk om op een flexibele wijze projecten te realiseren. We werken niet enkel voor bedrijven maar ook iedere opdracht van particulieren wordt met de juiste vakkundigheid behandeld en uitgevoerd.

Kortom, Allmet staat voor:

  • Kwaliteit en nauwkeurigheid
  • Vakmanschap en ervaring
  • Flexibiliteit, resulterend in snelle levertijden

Indien U vragen zou hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De beschikbare informatie zal U spoedig overgemaakt worden. U kan ons ook altijd contacteren voor een afspraak. Onze prijsoffertes zijn geheel gratis en gedetailleerd.

Voordelen op netto prijzen voor business to business.

Vous ne retrouvez pas votre achat effectué auprès de Allmet ?

* Indépendamment des produits acquis auprès des entreprises partenaires, les avantages versées peuvent varier. Les données présentes sur ce site internet sont fournies sans aucune garantie.