Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 5% Sur la base du montant d'achat
 • Accepté
  Scan & Go
  myWorld Card

Contact

Descriptif

 

 • WAAROM KIEZEN VOOR ODIT

 

 

 

 • Totaaloplossing

  Of het nu gaat om hardware, netwerkinfrastructuur of software, ODITis de centrale aanspreekpartner die alle componenten van uw informatica integreert tot een totaaloplossing.

  Meerdere softwareomgevingen

  Met ODIT kan u zelf kiezen in welke softwareomgeving u wilt werken laat u de vrije keuze in welke softwareomgeving u wilt werken: zowel voor Microsoft als voor de Apple omgeving heeft ODIT immers ervaren specialisten in huis.

  Persoonlijke betrokkenheid

  ODIT is een KMO zoals u. Wij heften dan ook veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten. U krijgt van bij de aanvang een System Engineer toegewezen die uw vaste contactpersoon blijft voor technische ondersteuning.

  Expertise en sociale vaardigheden

  Informaticaspecialisten moeten niet alleen technisch onderlegd zijn, maar ook de problematiek van de klant kunnen begrijpen en analyseren. Daarom hecht ODIT-Hofline bij de aanwerving van iedere medewerker veel aandacht aan ervaring en sociale vaardigheden. Een goede communicatie tussen ICT-partner en klant vormt immers de basis voor een succesvolle informatisering.

  Advies met en door ervaring

  ODIT, sinds 1988 honderden KMO’s geholpen bij hun informatisering: wij begrijpen de typische bedrijfsprocessen in de KMO als geen ander en streven er steeds naar om de meest kostefficiënte oplossing voor te stellen. 

 

 

 

 •  

  Maandag: 9.30u - 18.30u
  Dinsdag: 9.30u - 18.30u
  Woensdag: 9.30u - 18.30u
  Donderdag: 9.30u - 18.30u
  Vrijdag: 9.30u - 18.30u

 

Vous ne retrouvez pas votre achat effectué auprès de ODIT NV ?

* Indépendamment des produits acquis auprès des entreprises partenaires, les avantages versées peuvent varier. Les données présentes sur ce site internet sont fournies sans aucune garantie.