Kwimex Trading Company

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% Sur la base du montant d'achat
  • Accepté
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Descriptif

Kwimex NV is een onderneming van mensen die met gezonde idealen ondersteunend wil werken naar de bedrijfswereld toe.
Eveneens worden eigen initiatieven naar verkoop toe enkel daar verwacht, waar een gezonde markt zich aandient.
Van de mensen van Kwimex wordt verwacht dat ze met een open geest spreken, creatief denken, gezondheid nastreven en eerlijk handelen naar zowel collega’s, leveranciers, klanten, overheid als familie toe.

Er moet steeds een streven zijn om op een rendabele manier om te gaan met de zaken. De bedrijfsleiding neemt zich voor zich op te stellen als sociaal voelende, commercieel gerichte, creatieve en flexibele mensen, die hun eigen visie voorgespiegeld zien als een lange termijn visie gebaseerd op lange termijn relaties. Een relatie met een klant, zowel als een relatie met een leverancier moet een win-win relatie zijn met wederzijdse input en wederzijds vertrouwen.

Kwaliteit is een sleutel tot succes, eerlijkheid en gedrevenheid zijn sleutels tot lange termijn succes. Het eigen goedvoelen en de ander zich goed laten voelen zijn de enige indicatoren tot geluk omwille van succes.

LADIES AND GENTLEMEN,
WE ARE LOOKING FOR THE RIGHT WAY TO PROVE OUR AMBITIONS!

 

2% CB & 1% LV op de netto prijs voor business to business

Vous ne retrouvez pas votre achat effectué auprès de Kwimex Trading Company ?

* Indépendamment des produits acquis auprès des entreprises partenaires, les avantages versées peuvent varier. Les données présentes sur ce site internet sont fournies sans aucune garantie.