Metal Projects Overpelt NV

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Sur la base du montant d'achat
  • Accepté
    Scan & Go
    myWorld Card

Contact

Descriptif

Metalprojects Overpelt legt zich in hoofdzaak toe op de moeilijkere decoratieve metaalwerken. Getorste trappen, complexe dakstructuren, luifels of decoratieve elementen, het zijn stuk voor stuk uitdagingen die de firma met beide handen aangrijpt.

De organisatiestructuur van het bedrijf is zo afgesteld dat deze opdrachten op een snelle en kwalitatieve manier voltooid kunnen worden. Zo werd geinvesteerd in de meest hoogtechnologische apparatuur.

Staal, inox en aluminium kunnen dan ook op de meest uiteenlopende manieren worden bewerkt: van knippen, plooien en draai- en freeswerk tot torsen en plasmasnijden.

Bijkomende sterkte van Metalprojects Overpelt is het totaalpakket dat we kunnen aanbieden. Van de metalen dragers in de ruwbouw of de metalen dakstructuur tot de trappen en leuningen, een bouwheer of aannemer kan bij ons voor het hele pakket terecht. Bovendien kan de opdrachtgever constant rekenen op het nodige advies van de specialisten van Metalprojects Overpelt.

 

2%CB en 1%LV op de netto-omzet voor B2B

Vous ne retrouvez pas votre achat effectué auprès de Metal Projects Overpelt NV ?

* Indépendamment des produits acquis auprès des entreprises partenaires, les avantages versées peuvent varier. Les données présentes sur ce site internet sont fournies sans aucune garantie.