Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Sur la base du montant d'achat
  • Accepté
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Contact

Descriptif-Competente advisering


-Top service bij u thuis-Top kwaliteit

2.5 miljoen huishoudens in Europa waarderen de voordelen van onze diepvriesthuisdienst. Wij zijn een premiumaanbieder, die u dankzij smakelijke en gezonde producten steeds nieuwe belevenissen en ideeën bieden wil. Uw wensen en uw tevredenheid zijn voor ons het maatgevende.

Met meer dan 30 jaren ervaring bezit eismann omvangrijke kennis over de diepvriesthuisdienst. In al deze jaren passen wij ons voortdurend aan de wensen van onze klanten aan. Uw tevredenheid is bepalend, voor het heden en de toekomst.

Flexibiliteit en een totale klantenoriëntering; deze principes hebben eismann gemaakt wat het nu is: een dienstverlener die door zijn niet alledaagse service, zijn premiumkwaliteit en zijn brede productpalet dagelijks nieuwe klanten voor zich weet te winnen. Door de aanbeveling van onze bestaande klanten of door de persoonlijke aanspraak van onze eismannen. Dit alles is de basis voor een vaak jarenlange vertrouwensvolle klantenbinding.


 

Eismann bestaat uit verantwoordelijken die verschillende regio's beheren.

Alleen de verantwoordelijke voor deze exclusieve regio is handelspartner: Brasschaat, Kapellen, Brecht (Sint Job), Schilde, Ekeren, Merksem, Schoten, Wijnegem, Zoersel (Sint-Antonius, Halle),  Berchem, Hoboken, Borsbeek, Boechout,Deurne

Vous ne retrouvez pas votre achat effectué auprès de Eismann ?

* Indépendamment des produits acquis auprès des entreprises partenaires, les avantages versées peuvent varier. Les données présentes sur ce site internet sont fournies sans aucune garantie.