21.11.2022.

Scan & Go: Jednostavno svoje račune skeniraj putem myWorld App i uživaj u pogodn

Kupovati. Skenirati. Profitirati.


myWorld App ima novu funkciju za tebe: Scan & Go omogućava da račune od svoje kupovine kod lokalnih myWorld partnera skeniraš i time da ostvariš svoje pogodnosti. Jer: Cashback & Shopping Points pri svakoj kupovini je naše cilj, koji je uz novu Scan & Go funkciju lakše ostvarljiv.

Zamisli da si u svom omiljenom myWorld lokalu i da piješ kafu. Lokal je pun i konobar brzo naplaćuje tvoje piće. Međutim ti želiš i svoje pogodnosti. Uz Scan & Go možeš, u miru nakon plaćanja, skenirati svoj račun i tako sebi osigurati svoje myWorld pogodnosti. Zvuči baš jednostavno? I jeste!

Ovako funkcioniše:

Korak 1: Otvori myWorld App i klikni na Scan & Go
Korak 2: Skeniraj račun
Korak 3: Prenos računa


So funktioniert's

Tvoja kupovina na myWorld-u je već evidentirana i tvoji Shopping Points su ti odmah na raspolaganju. Čim tvoja kupovina bude u potpunosti obavljena i plaćena, uzimajući u obzir vrijeme zamjene i dostave, akumulirani Cashback će ti također biti vidljiv.


Važni kriteriji za Scan & Go :
  • Provjeri da je tvoja  usluga lokacije (GPS) u myWorld App ili na pametnom telefonu aktivna.
  • Ukoliko se više ne nalaziš kod myWorld partnera, možeš ga lako pronaći i odabrati pomoću polja za pretraživanje.
  • Ukoliko želiš kod istog partnera evidentirati više računa, obrati pažnju da za svaki račun pojedinačno pokreneš ponovo Scan & Go postupak.
  • U određenim okolnostima tvoja kupovina još uvijek može biti provjerena od strane našeg partnera. Molimo te za malo strpljenja, tvoje kupovne pogodnosti bit će ti dostupne u najkraćem mogućem roku.

Preuzmi odmah najnoviju verziju myWorld App


Hol dir die App bei Google Play
Hol dir die App im Play Store


* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.