12.05.2022.

Još više Shopping Points

Dobre vijesti: Od sada ćeš uz Cashback primati više Shopping Points nego ikada prije za svoje kupovine na myWorld.com. Za tebe to znači još više mogućnosti da osiguraš naše uzbudljive Deals ponude u Benefit Lounge-u.

Munjeviti Shopping Points
Postaje još bolje: Tvoji Shopping Points su ti sada dostupni brže nego prije. Ubrzo nakon što evidentiraš svoju kupovinu, dodijelit ćemo ti Shopping bodove na tvoj profil i možeš ih odmah koristiti.

Naša poboljšanja za tebe na prvi pogled:
• Više Shopping Points za svaku kupovinu
• Dobij još više Deals ponuda u Benefit Lounge i kod travelWorld
• Shopping Points su ti brzo na raspolaganju

Kupovina i erhöhte Shopping Points sakupljanje
S tim kupovina kod myWorld.com za tebe postaje još isplatljivija. Jer što više Deals ponuda osiguraš sa svojim Shopping Points, to ćeš uštedjeti više novca. Zato kupuj odmah, sakupi svoje trajno povećane Shopping Points uz Cashback i zgrabi svoje Deals ponude.

Shopping Points iskoristiti u drugim zemljama
Ako želiš iskoristiti svoje Shopping Points za ponudu koja se nudi u drugoj valuti od one u kojoj si ih stekao/la, vidjet ćeš drugačiji iznos Shopping Point-a. Budući da se Shopping Points za kupovinu pripisuju na osnovu iznosa tvoje kupovine, prikupljena količina varira ovisno o lokalnoj valuti. U slučaju Deal ponude u drugoj valuti, tvoje Shopping Point stanje će se stoga pretvoriti u stanje za odgovarajuću zemlju na osnovu dnevnog kursa.

Sada otkriti Deals ponude

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.