02.12.2022.

Cashback Deals: Iskoristi svoje Shopping Points za Cashback

Uz nove Cashback ponude jednostavno je više za tebe. Budući da ti myWorld ne nudi samo najbolje partnere i uzbudljive promocije, već s novim Cashback Deal ponudama pretvaramo tvoje Shopping Points u pravi novac.

Kupovina s myWorld-om je sada još atraktivnija uz naše najnovije Cashback Deals.

 
Cashback Deals

Šta su nove Cashback Deals ponude?
Cashback Deal kod partnera omogućava ti da svoje Shopping Points iskoristiš za Cashback. Dodijelit će ti se više Cashback-a, a istovremeno će ista količina Shopping Points biti odbijena s tvog myWorld profila. Na primjer: Za kupovinu od € 100 uz 20% Cashback Deal dobivaš € 20 Cashback-a i istovremeno iskoristavaš tvojih 20 Shopping Points.

Koje Cashback Deals ponude postoje?
Ti možeš koristiti Cashback Deals za kupovine kod lokalnih partnera kao i kod naših online partnera. Kako god da preferiraš kupovinu, ti uvijek možeš otkriti Cashback Deal ponudu.

Gdje pronalazim Cashback Deals?
Svaka Cashback Deal ponuda je prikazana u pretrazi na myWorld App i na www.myWorld.com. Uvijek možeš prepoznati aktivan Cashback Deal po crvenoj "Cashback Deal" oznaci.

Šta se događa ako nemam dovoljno Shopping Points?
Ako nemaš dovoljno Shopping Points na svom myWorld profilu, ne možeš koristiti Cashback Deal ponudu. U svakom slučaju, tada će ti biti dodijeljen standardni iznos Cashback-a i Shopping Points za kupovinu.

Na šta još čekaš?

Otkrij nove Cashback Deals.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.