Booking.com

Tvoje pogodnosti kod Booking.com

  • 3% Cashback Deal* Sada 3% umjesto 1% Cashback važi od 01.09.2023. do 31.12.2023.
  • * Kod Cashback Deal ponude iskorištavaš svoje Shopping Points i dobivaš više Cashback-a. Za to moraš imati dovoljno Shopping Points na svom myWorld profilu, koji se mogu iskoristiti u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points će se tada automatski odbiti s tvog myWorld profila.

  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod Booking.com

Benefiti se dodjeljuju samo za smještaj, a ne za letove!
Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Bitno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu (online shop). Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pretraživača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobivene preko naše web-stranice. Molimo da prije online kupovine provjeriš, raspolaže li tvoj pretraživač s ispravnim postavkama za kolačiće. Sve informacije o online shopping-u možeš pronaći u našim FAQs.

Info Booking.com

Putujte s Booking.com i skupljajte Cashback i Shopping Points

Želite putovanje? Onda ne oklijevajte i rezervirajte svoj sljedeći odmor na Booking.com-u! Kao myWorld član, također ćete dobiti Cashback i Shopping bodove kada rezervišete - čineći putovanje dvostruko zabavnijim! Čak i ako putovanje nije zbog rekreacije, već iz poslovnih razloga, na Booking.com-u ćete pronaći pravi hotel po najboljoj cijeni; pogodnosti kupovine uključene!  

Stručnjaci za putovanja na Booking.com-u

Kada je u pitanju vaše vlastito putovanje, ne želite ništa prepustiti slučaju. U Booking.com ste u najboljim rukama u tom pogledu. Svakog dana se na web stranici rezervira oko milion noćenja, Booking.com je dostupan na 43 jezika i nudi ukupno više od 28 miliona prijavljenih smještaja, uključujući više od 6,6 miliona oglasa kuća za odmor, apartmana i drugih posebnih sadržaja. smještaj sam. Ovdje ćete pronaći savršen smještaj za vaše želje i zahtjeve.  

ID trgovca
969000199

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Booking.com?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.