Cashback & Shopping Points kod ROMWE

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 100 EUR.
  • Prihvaćeno Online kupovina

Uslovi kod ROMWE

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Bitno!
Molimo Vas da prije kupovine utvrdite da Vaš Browser raspolaže ispravnim Cookie postavkama Sve dodatne bitne informacije na temu Online Shopping, naći ćete u FAQs!

Info ROMWE

Od mačjeg hoda do stvarnog svijeta, naš cilj je da donesete vrhunsku modu u vaš dan. Želimo da se vratimo na "ME", što je sve u potrazi za sopstvenom modom. Neki odlaze na one pete na pisti. A za one koji vuku ponoćno ulje, komforni punk je put kojim treba ići. To je vaš duh i to je "ME" moda. Nudimo širok izbor najnovije modne odjeće, obuće, nakita i pribora.

From the cat walk to the real world, our aim is to bring top fashion into your day.  We want to go back to "ME", which is all about finding your own fashion. Some go for those high heels on the runway. And for those who rock the midnight oil, comfort punk is the way to go. That is your spirit and that is "ME" fashion. We offer a wide selection of the latest fashionable clothing, shoes, jewelry, and accessories. 


 

ID trgovca
969000159

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ROMWE?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.