Tvoje pogodnosti kod Urbanears

  • 3,5% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod Urbanears

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Info Urbanears

  Snabdevajući savršen uređaj za slušanje za svakoga sa džepom punim muzike i željom da ga maksimalno iskoristite, Urbanears modeli su dizajnirani da optimizuju zvuk i privlače samosvesne kupce tako što će uskladiti preferencije u veličini, stilu, dizajnu, funkciji i odnosu prema muzici . Druge kompanije mogu pokušati oponašati brend, ali Urbanears je original u šarenim slušalicama. Naša vizija je da dodamo nekoliko elemenata konceptu performansi. Pored očiglednog zvučnog prikaza, imamo viziju izrade slušalica koje više liče na odeću nego na hromiranu plastiku. Dizajniramo slušalice s obzirom na ono što se očekuje, ali s velikom pažnjom na detalje. Urbanears slušalice se uvijek mogu opisati kao klasične slušalice, a ne kao podebljana izjava o redefiniranju kategorije proizvoda.

 

 

Supplying the perfect listening device for anyone with a pocket full of music and a wish to make the most of it, Urbanears models are designed to optimize sound and captivate self-awarecustomers by matching preferences in size, style, design, function and relation to music. Other companies may try to emulate the brand, but Urbanears is the original in colorful headphones.

Our vision is to add a number of elements to the concept of performance. Beyond the obvious sound rendition we have a vision of making headphones that feel more like clothes than chromed plastics. We design headphones with respect to what they are expected to be, but with great attention to the details. An Urbanears headphone is always describable as a classic headphone, rather than a bold design statement redefining the product category.

 

ID trgovca
969000139

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Urbanears?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.